La unió temporal d’empreses Integra-t Serveis Assistència Social Domiciliària SL-Intregra-t Globla Outsourcing SL Col·legis Algemesí ha resultat adjudicatària del servei de neteja dels col·legis públics Cervantes, Ribalta, Blasco Ibáñez i Alberto Tortajada per un total de 124.025 euros.

La nova empresa, que es farà a càrrec a partir d’ara de la neteja de diversos col·legis públics d’ensenyament primari de la ciutat, assumirà de forma immediata el personal que durant uns mesos ha realitzat aquestes funcions amb càrrec al consistori.

Amb aquesta adjudicació l’Ajuntament d’Algemesí tanca el procés de contractació d’una nova empresa per a fer-se càrrec d’aquest servei de neteja. Açò també implica que el personal que en el seu moment va assumir el consistori, ara passarà a formar part de la plantilla de l’empresa adjudicatària.
Respecte a l’intent de judicializar del procés, des del consistori consideren que la fiscalia del Tribunal de Comptes “l’única cosa que ha fet ha sigut complir amb el tràmit prendre coneixement del procediment obert a instàncies d’un edil, un simple tràmit administratiu”.

L’equip de govern ha assenyalat que, “s’ha treballat pensant en la millor solució per als centres escolars i per als treballadors, per a açò s’ha dut a terme aquest procés que finalitza ara amb l’adjudicació del servei de neteja i l’assignació dels treballadors a l’empresa adjudicatària. En la passada legislatura l’ajuntament va assumir els treballadors de la piscina coberta i ningú va denunciar res, i els partits de l’oposició van col·laborar en el seu moment per a trobar una solució bona per als treballadors i els usuaris de la instal·lació”.