L’Ajuntament d’Algemesí ha instal·lat 18 nous contenidors de paper i cartó per tota la ciutat. Als cinc ja existents en la plaça de Espanya, avinguda de la Generalitat, Pasqual Ferrer, parc Bernat Guinovart i Organista Sos, s’incorporen altres 18 noves ubicacions en diverses zones de la població.
Els nous contenidors de paper i cartó es poden utilitzar en els carrers Vall d’Albaida, Sant Nicolau de Bari, Benimodo, dos en Ferran d’Aragó –al costat dels carrers València i Cotes-, carrer Cervantes al costat de ronda del Calvari i cantonada a Lluís Vives, Sant Benet, carrer Albalat, Acadèmic Segura, Rei En Jaume, avinguda Generalitat, plaça de la Ribera, parc Salvador Castell, ronda Verge del Carme, plaça Argentina i avinguda Bernat Guinovart.
Des de les regidories de Medi ambient i Serveis Municipals s’ha destacat que es manté la recollida de paper i cartó porta a porta dos dies al mes, el primer i tercer dijous de mes.
El regidor de Medi ambient, Pau Montalvà, ha assenyalat que, amb els nous contenidors, “es pretén facilitar a tota la població l’accés el més senzill possible a punts de reciclatge de paper i cartó, a més en les pròximes setmanes durem a terme una campanya informativa per a incentivar el reciclatge en general”.

Font: algemesi.net