papereres algemesiLa ubicació de noves papereres s’uneix a la campanya contra els excrements dels gossos i la neteja intensiva dels carrers de la ciutat
L’Ajuntament d’Algemesí ha instal·lat  65 noves papereres ubicades a la ronda d’Alzira, ronda del Calvari, carrer Albotaina, avinguda de la Generalitat, final del carrer València, carrer Montroi, carretera d’Albalat (el camí que va al poliesportiu) i Raval. Els llocs s’han escollit atenent a les zones on s’ha detectat una manca destacada de papereres.
La regidoria de Serveis Públics junt a la de Medi Ambient implementen així una nova acció per tal de millorar la neteja al municipi. Aquestes noves papereres junt a la campanya de neteja intensiva de carrers i la campanya de recollida d’excrements de gossos, completen una sèrie d’accions que van encaminades a millorar la higiene  dels carrers del nostre poble.
Des del departament de Medi Ambient es va fer abans de l’estiu una intensa campanya de conscienciació de la necessitat d’evitar que els excrements dels gossos estiguen en la via pública. Amb el lema “Xafar-la no du sort” es van explicar els problemes higiènics que comporta i les denúncies que s’han posat. A això cal afegir que s’ha iniciat la neteja a fons dels carrers de la ciutat.
El regidor de Serveis Publics, Toni Garcia, ha explicat que aquest estiu s’ha treballat ja amb la neteja de carrers d’una forma intensiva en determinats carrers del poble. “Es continuarà aquesta tardor amb les neteges de carrer. Ara, amb la ubicació de noves papereres, el que fem és invertir més diners en una reclamació que pensem que és general i justa, com és augmentar la neteja dels nostres carrers. Així ho contemplàvem al nostre programa i així ho portem a terme”.
Pau Montalvà, regidor de Medi Ambient, ha destacat que “la campanya de sensibilització de recollida d’excrements de gossos, i altres que anem a fer són diners que anem a invertir per tal d’evitar l’elevada despesa que el municipi té en la neteja de carrers. Fins que assolim eixe grau de neteja desitjat, aquestes accions ajudaran a gaudir d’uns carrers més nets.”