esquerra unida algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíAnuncia al seu facebook una falsa oferta municipal, no anunciada al facebook municipal. indica que “si estàs desocupat, pots sol·licitar el lloc de treball a l’adl” però la realitat és que ningú es pot apuntar a ocupar eixos llocs.

ESQUERRA UNIDA d’Algemesí no podia caure més baix en la seua campanya d’autopromoció. Fins i tot ja fa servir la típica tàctica de la dreta més caciquil per anunciar al seu facebook ofertes enganyoses de treball que sembla que sols tenen dret de conéixer els seus afiliats. En el dia d’ahir, a les 19:59 feia propaganda del projecte “Servei d’Informació Cívica i convivència ciutadana” indicant textualment “Si estàs desocupat, pots sol·licitar el lloc de treball en l’Agència de Desenvolupament d’Algemesí de 9.00 h a 14.00 h en la Plaça d’Argentina, nº 1. Edifici del Consell Agrari”. Però res més lluny de la realitat.

En primer lloc cal dir que, de ser real l’oferta, on deuria haver estat anunciada és al facebook institucional de l’ajuntament i promocionada a la seua pàgina web. Però ni al facebook municipal hi ha cap ressenya, ni cap anunci destacat al web municipal. Queda doncs així clar que la intenció d’ESQUERRA UNIDA era que sols els seus seguidors s’assabentaren de tal oferta.

Però el pitjor de tot és que l’oferta realment és inexistent. Visitant la pàgina de l’ajuntament, en la pestanya de l’ADL el que trobem és sols un anunci sobre que es va a continuar cridant a la gent de reserva baremada en gener. Ningú que no s’haja presentat en el seu moment a aquest programa pot anar i “sol·licitar el lloc de treball”. El que es fa és cridar a la gent de “reserva” per tal que es presente abans del dia 17 per comprovar “que els desocupats continuen complint els requisits generals de les bases del programa municipal de contractació a data actual”, cosa que no ens deixa de resultar estranya també. Dubtem que siga el reserva qui ha d’anar, en lloc de ser l’administració, com es fa en la resta de programes, qui el cride i el cite.

Però el que realment resulta inconcebible és que EU, que és qui té la delegació de Treball, no sàpiga què està fent i que cree expectatives falses a la gent desocupada, i tot per afany de protagonisme. Evidentment en el dia de hui la gent s’ha informat sobre la qüestió i ha descobert l’engany, raó per la qual EU s’ha vist obligada, a les 10:08 i a les 10.58 a rectificar la publicació eliminant eixe paràgraf i posant un enllaç a l’anunci oficial. Però mentre aquest anunci oficial signat per l’alcalde accidental continue vigent, i siga el reserva qui tinga l’obligació de presentar-se, sols els reserves seguidors del facebook d’EU tindran oportunitat de saber que s’han de presentar. Els que no ho siguen no tenen altre canal informatiu per conéixer-ho i poden perdre l’oportunitat de treballar.

És més que lamentable que oculten eixa informació en els perfils institucionals i així EU puga fer ús partidista i caciquil de la informació privilegiada. Eixe tipus d’informació on deu aparéixer en primer lloc és als perfils i pàgines oficials, i sols posteriorment el partit que té la delegació deu rebotar-la. Alterar l’ordre en benefici propi és jugar al “pessebrisme”.

Però molt més lamentable és que es jugue d’eixa manera amb les necessitats de la gent enviant-los a que sol·liciten llocs de treball inexistents. Quanta irresponsabilitat i ineficàcia junta. Esperem unes disculpes clares i públiques d’ESQUERRA UNIDA.