busties-participacio ciutadana-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíConvoquen la segona edició del curs d’obligacions documentals per a les associacions locals.

Donar més veu als ciutadans en qüestions municipals. Aquest és l’objectiu que persegueix la implantació de les noves bústies de participació ciutadana instal·lades en la planta baixa de l’Ajuntament, a la biblioteca municipal i en el Poliesportiu Municipal Joan Girbés. Es tracta d’unes bústies on tots els algemesinencs poden deixar per escrit els seus dubtes, queixes, alternatives, propostes i suggeriments per contribuir a millorar la ciutat.

“Cal tenir en compte que no tothom té accés a les xarxes socials o temps per acudir a l’ajuntament a parlar amb els regidors, o bé prefereixen deixar constància de les seues propostes d’una forma anònima. Al final es tracta de donar a la ciutadania totes les eines perquè puguen expressar-se i a nosaltres, els regidors, poder escoltar les seues inquietuds”, assegura el regidor de Participació Ciutadana, Marc Vendrell.

En aquesta línia de treball, des de la regidoria de Participació Ciutadana s’ha convocat una nova edició del curs d’obligacions documentals per a les associacions locals. Es tracta de la segona edició d’aquesta jornada que serveix perquè les entitats locals puguen estar al dia pel que fa a legislació. El regidor de Participació Ciutadana, Marc Vendrell, ha destacat que la primera edició del curs “va ser un èxit d’assistència i devíem una nova convocatòria perquè totes les associacions inscrites en el registre municipal tinguin l’oportunitat d’actualitzar-se i dur a terme el seu treball d’una forma adequada”.