PP-partido popular algemesi-partit popular-jose javier sanchis-vicent ramon garcia mont-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíVolem que Algemesí siga una ciutat per a disfrutar-la els 365 dies de l’any:

En estos 4 anys l’equip de govern ha reduït la presència policial. S’ha notat en zones comercials, en el Raval i el Carrascalet. A causa d’això, l’arribada de gent amb el tren que ens visita per a comprar droga s’ha incrementat. Lluitarem per a acabar amb el menudeig.

Apostarem per una Policia Local autònoma i portarem a terme campanyes de proximitat, com la visita als majors que es queden sols durant l’estiu. També incrementarem la presència de la patrulla rural, estos anys desapareguda, per a evitar robatoris en el camp.

Instal·larem en les entrades de la ciutat panells informatius connectats a la Policia, que informaran en temps real de talls de carrer o túnels, obres, esdeveniments esportius…

L’aparcament ja és un problema greu. Habilitarem aparcaments en superfície en diversos solars de la ciutat i aconseguirem reduïr les infraccions d’estacionaments en voreres.

L’equip de govern no ha aplicat l’ordenança de convivència ciutadana per por a la repercussió mediàtica. No arreplegar la caca del gos o traure el fem a deshora ixen gratis, i no podem permanéixer impassibles davant els que no complixen les normes. Hem de posar en valor l’esforç de la gran majoria de ciutadans que sí ho fan, per això farem una revisió de l’ordenança municipal i reduïrem les sancions dels 600 € actuals a altres quanties més simbòliques i igual d’efectives.

Instal·larem càmeres devigilància en parcs infantils. Aconseguirem que els nostres fills juguen segurs, evitarem l’incivisme i actes vandàlics en les zones de jocs i també les caques de gos. A més, davant possibles robatoris, desaparicions, etc. les imatges podrien ajudar la Policia a resoldre els casos amb major rapidesa i fiabilitat.

Segur que heu presentat alguna queixa i no ha sigut contestada. Crearem la Regidoria d’Atenció Ciutadana i canalitzarem totes les queixes a través d’un responsable per a donar una solució més ràpida i eficaç.

És l’hora de tornar.

PP Algemesí