pspv psoe-algemesi-marta trenzano-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíUna de les qüestions més complexes a abordar per un govern municipal és garantir la convivència ciutadana. El primer punt de conflicte radica en les festes, que cada vegada en són més al nostre poble.

Hem aconseguit, mitjançant el diàleg, un consens que ha permés resoldre un conflicte al parc de Salvador Castell durant la Setmana de Bous. La reducció de l’horari musical nocturn tres dies entre setmana i l’ampliació d’aquest horari el cap de setmana han garantit la preservació de la festa i han donat una treva al descans del veïnat. Seguir preservant i defensant les nostres festes i tradicions és també un propòsit dels socialistes.

La violència de gènere és una xacra que es cobra un bon nombre de víctimes a l’any. Per això, des de l’Ajuntament, ens hem adscrit al sistema VIOGEN. Un protocol del Ministeri de l’Interior que permet actuar amb rapidesa en cas que es produïsca alguna situació de violència de gènere i hem impulsat campanyes com la del NO és NO per tindre unes festes lliures de violència.

Pel que fa a la cultura, Algemesí sempre ha sigut un referent i ara hem començat a ser-ho també a escala internacional. El passat setembre fórem la seu de l’assemblea internacional de l’ICCN. La bona acollida que va tindre l’acte i l’excel·lent organització liderada per l’Ajuntament i el Patronat de la Festa van valdre perquè la candidatura d’Algemesí a ser seu permanent d’aquesta institució fora recolzada per unanimitat. Aquesta ha sigut l’aposta més forta de l’equip de govern en la qual han treballat conjuntament les regidories de Cultura, Festes i Turisme.

També hem mantingut l’oferta cultural local amb un pressupost que ronda el milió d’euros anual, i hem apostat per la rehabilitació d’un espai emblemàtic com és el Jaume I, que estarà acabat a principis de febrer. A més, hem volgut traure la cultura al carrer amb diferents projectes com les nits i els matins de música a la Xopera o el teatre en espais oberts organitzats des de l’Espai Jove.

La millor proposta de futur és seguir promovent la nostra cultura tot perfeccionant el model de convivència que hem implementat durant aquests quatre anys.

PSOE Algemesí